Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η πιό γλυκιά συνταγή για τα παιδιά μας...ιδανική για παιδικά πάρτυ!!!


Μιάς και έχουμε πολλάααα παιδικά πάρτυ όπως μου λέτε στα μέιλ σας....θα σας δώσω μιά πολύ γλυκιά και πανεύκολη συνταγή(πάνω από όλα)για να γλυκάνετε τα παιδάκια τα δικά σας (μικρά και μεγάλα) και των καλεσμένων σας!!!!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:

1.2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ (σε διπλή συσκευασία το καθένα)
2.1 βιτάμ
3.1 κούπα ζάχαρη
4.Μισή κούπα κακάο
5.Λίγο γάλα (για να βουτάτε τα μπισκότα)

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε λιώνοντας το βούτυρο σε ένα τηγανάκι, όχι να κάψει. Ρίξτε το μέσα σε ένα βαθύ μπωλ μαζί με τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά για να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια βάζετε το κακάο. Στην επόμενη φάση πέρνετε λίγα-λίγα μπισκότα τα βουτάτε μέσα στο γάλα και αμέσως τα σπάτε σε κομμάτια και τα ρίχνετε μέσα στο μείγμα που έχετε στο μπωλ. Μόλις τελειώσετε αυτή τη διαδικασία, κοβετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (60 πόντους περίπου) και ένα κομμάτι λαδόκολα στις ίδιες διαστάσεις. Τοποθετείτε πάνω σε μια λεία επιφάνεια πρώτα το αλουμινόχαρτο και από πάνω τη λαδόκολα. Ρείχνετε το μείγμα κατά μήκος.
Διπλώνετε πρώτα τη λαδόκολα και από τις δύο πλευρές και κάνετε το ίδιο με το αλουμινόχαρτο και το κλείνετε καλά από τις άκρες. Το βάζετε στην κατάψυξη και σε μιάμιση με δύο ώρες είναι έτοιμο.
Μια παραλλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε φράουλες ή κεράσια στο μείγμα. Τα κεράσια μάλιστα μπορούν να είναι και γλυκό σπιτικό από αυτά που κάνουν οι μανούλες μας!!!!
Τα φιλιά μου και καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου