Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νέα παιχνίδια, νέοι κίνδυνοι!!!!


Τα μοντέρνα παιχνίδια φαίνεται πως κρύβουν πολλές απειλές για την υγεία των παιδιών μας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αμερικανών επιστημόνων, οι απειλές αυτές είναι: οι μικροί μαγνήτες, οι μικρές μπαταρίες
Τα μοντέρνα παιχνίδια φαίνεται πως κρύβουν πολλές απειλές για την υγεία των παιδιών μας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αμερικανών επιστημόνων, οι απειλές αυτές είναι: οι μικροί μαγνήτες, οι μικρές μπαταρίες αλλά και το λέιζερ που συναντάμε σε ουκ ολίγα μοντέρνα παιχνίδια. Όπως διαπίστωσαν, τα τρία αυτά αρκετά συνηθισμένα χαρακτηριστικά των σημερινών παιχνιδιών, οδήγησαν στην εντατική πάνω από 235.000 παιδιά στην Αμερική μέσα σε ένα χρόνο.
Επειδή, λοιπόν, τα παιχνίδια πρέπει να προσφέρουν μόνο διασκέδαση και γνώσεις, οι ειδικοί μας συμβουλεύουν πριν αγοράσουμε ένα παιχνίδι για το μικρό μας να ελέγχουμε αν είναι ασφαλές και αν «συμφωνεί» με την ανάπτυξή του: Μπορεί, δηλαδή, ένα παιχνίδι που παίρνει μπαταρίες να είναι για την ηλικία του παιδιού μας, αν όμως αυτό έχει τη συνήθεια να βάζει τα πάντα στο στόμα του, δεν πρέπει να του το αγοράσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου