Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Παιδί και απόκριες...


Οι απόκριες ή το καρναβάλι (όπως θες πες το) είναι σίγουρα μια περίοδος ξεγνοιασιάς και χαράς για τα μικρά μας αγγελούδια...
Τι θα ντυθούν όμως? Μικρά και μεγάλα παιδιά έχουν άποψη και η ποικιλία των στολών πολύ μεγάλη έτσι ώστε να χάνεσαι για ώρες μέχρι να αποφασίσεις τι θέλεις να ''είσαι'' φέτος!
Η μόδα γυρίζει από χρονιά σε χρονιά και απο εκεί που τα κοριτσάκια θέλαν να ντυθούν ''πριγκίπισσες του χιονιού'' και ''νεράιδες'' ξαφνικά όλα γυρίζουν γύρω από την Πάττυ! Μικρές και μεγάλες ''Πάττυ'' λοιπόν για φέτος, με μίνι φουστίτσες, μεγάλα μαύρα γυαλιά μυωπίας και πλεξούδες ξανθές συμπληρώνουν το λούκ για το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου.
Όσο για τους μικρούς μας πρίγκιπες, τα πράγματα παραμένουν πιο κλασικά(λέμε τώρα)με τους καουμπόιδες και τους ινδιάνους να εμφανίζονται συχνά πυκνά αλλά και τον BEN10 να κάνει την διαφορά και γι αυτούς.
Τα πάρτυ και οι χοροί πολλοί αυτή την περίοδο. Μιά ευκαιρία να ξεφύγουμε και εμείς μαζί με τα μικρά μας, από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που μας περικυκλώνουν. Καιρός να πάρουμε τα παιδιά μας από το χέρι και να νιώσουμε και οι ίδιοι μας μια μικρή, έστω δόση, από αυτή την χαρά και το κέφι του καρναβαλιού.
Ενημερωθείτε για τις παρελάσεις που πραγματοποιούντε στους διάφορους δήμους ανά την Ελλάδα και φυσικά εάν σας το επιτρέπει η τσέπη σας, γιατί όχι και του εξωτερικού!
Καλή Διασκέδαση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου